Till startsidan för KSK

Nära KSK-poäng i återkomsten till division 5
Inlagt 17/4 2009
Välkomna! Strax dags för matchstart.
Klevshults SK har all heder av seriepremiären i division 5 trots att det blev 1–2 (0–0) mot Guddarps IF.

I år spelar KSK för andra gången i division 5. Senast var 1988 och nu gäler det att den här gången försöka säkra kontraktet.
KSK visade inga premiärnerver utan anföll. Laget skapade flera hörnor under de första tio minuterna och hade sammantaget i matchen fler målchanser än tippade topplaget Guddarp.

KSK stred tappert

KSK strider med hjärtat och runt 150 personer runt arenan verkade trivas bra denna soliga fredagskväll.

Guddarp bra
I första halvlek var det Guddarp som hade det bättre spelet men hemmalaget kontrade bra. 0–1 kom efter ett felpass i hemmaförsvaet. Sedan kvitterade KSK efter 21 minuter. Jakob Gunnarsson förvaltade ett fint inspel genom att säkert slå bollen i mål. Målvakten var då helt överspelad.

Ledning igen
Guddarp tryckte dock på och efter 33 minuter kom en lyftning som gick över hemmamålvakten och in i mål.

Utvisning
Redan efter en kvart av andra halvlek fick Guddarp en spelare utvisad och KSK tryckte på hårt för en kvittering. Laget hade 6–7 hörnor och fler fina kvitteringschanser. Men Guddarp kunde rida ut stormen och resa hem med tre poäng.

Bra insats
Trots förlusten får KSK godkänt. Man visade att man kan spela jämnt mot ett tippat topplag.
– Ja, vi får vara nöjd med vår första match i femman sedan 1988, säger KSK-ordförande Bengt Fälth.

3, 2, 1...
Vi har i år här på webben en poänglista i de olika lagen I KSK går tre poäng till Jimmy Karlsson, två till Emanuel Ottosson och en till Carl Olsson.

Per Bunnstad
Hemmasupportarna gav allt stöd de hade.
Matchen igång mellan rödklädda KSK och blåklädda Guddarp.
KSK började mycket offensivt.
Även Guddarp hade en hejarklack.
På väg framåt.
KSK gjorde en godkänd första halvlek.
Storpublik på idrottsplatsen.
Tumult i Guddarps straffområde...
....och bollen når en hemmaspelare i rött...
Tomt på supporterläktaren...
...men snart kom hejarklacken.
KSK-hörna, en av tre i början av matchen.
Guddarps målvakte avvärjde.
Ny KSK-hörna men nicken går strax utanför.
KSK-tränaren manade på att låta bollen gå mer på marken i stället för luftpastejer.
KSK:s ordförande Bengt Fälth, närmast, var sammanbiten.
...men bara nära, nära. Bollen smet strax utanför.
KSK:s kvitttering på väg. Guddarps målvakt hinner inte med och strax dyker en KSK-spelare fram i vänsterkant och sätter 1–1.